top of page

Profil tvrtke

Tvrtku MI MARIS osnovali su 9. prosinca 1993. godine supružnici Iva i Stanko Magić. Danas, nakon više od 25 godina poslovanja, tvrtka je i dalje u obiteljskom vlasništvu. Uz osnivače tvrtke, koji i dalje aktivno sudjeluju u poslovanju, novu energiju u tvrtku unijeli su nasljednici Tomislav Magić, univ. bacc. ing. el. i Katarina Magić Koščević, dipl. oec., čime je tvrtka postigla poslovni uzlet i nastavila uspješan razvojni put.

Djelatnost tvrtke bazira se na izvođenju radova izgradnje i rekonstrukcije kotlovnica, sustava grijanja, hlađenja, tehnološke pare, projektiranju i proizvodnji elektro-upravljačkih ormara i sustava za upravljanje potrošnjom energenata, ugradnji obnovljivih izvora energije te izvođenju svih vrsta strojarskih i elektroinstalacija.

PROFIL-TVRTKE-6-1800x750.jpg

U instrumentacijskoj djelatnosti specijalizirani smo za upravljanje i automatsko vođenje procesa u energetici s naglaskom na sustave grijanja i hlađenja te parne sustave u objektima stambene, poslovne ili industrijske namjene, kao što su energetska, farmaceutska, medicinska, prehrambena ili slične industrije.

Galerija

U 2019. godini tvrtka je preselila svoje sjedište u novoizgrađeni poslovno-proizvodni kompleks u Ivanić-Gradu koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u sklopu EU projekata tvrtka je osuvremenila tehničku opremu i provela brojne stručne edukacije za djelatnike. Osim ulaganja u zgradu i opremu, uveli smo i integrirani sustav upravljanja temeljem ISO normi koje predstavljaju opredijeljenost tvrtke prema kvaliteti, sigurnosti na radu i zaštiti okoliša.

Tijekom više od 25 godina rada, tvrtka MI MARIS se pozicionirala među važnije tvrtke u Hrvatskoj na području svojih djelatnosti. U budućnosti želimo zadržati lidersku poziciju na tržištu i dodatno se specijalizirati u području naših djelatnosti. Veliku pažnju ćemo i dalje posvećivati edukaciji djelatnika, praćenju zakonske regulative i uvođenju novih tehnologija. Cilj nam je i dalje pronalaziti i implementirati pouzdana energetska rješenja po mjeri naših korisnika.

bottom of page