top of page

NOVOSTI

Posjetili smo sajam ISH 2019.

Sajam ISH u Frankfurtu jedan je od najvećih svjetskih HVAC događaja koji se održava svake druge godine te na kojem se svjetske i europske tvrtke predstavljaju svojim najnovijim tehnologijama i hi-tech uređajima s područja instalacija, opreme i uređaja, namijenjenih vrstama i tehnikama grijanja, klimatizacije i hlađenja koji mogu služiti za uporabu kako u domaćinstvima, tako i u procesnoj industriji.

Posjetili smo sajam ISH 2019.

Posjetili smo impresivne izlagačke prostore naših dobavljača s kojima imamo dugogodišnju suradnju te se upoznali s novitetima i inovacijama u industriji. Na sajmu koji se održava na površini od 260 tisuća četvornih metara izlaže više od 2 tisuće izlagača iz 63 zemlje, a sajam nudi niz stručnih skupova, savjetovanja i predavanja za izlagače i posjetitelje.

Zahvaljujemo našim poslovnim partnerima Viessmann, Weishaupt i Jeremias na uvijek srdačnom dočeku i stručnom sadržaju i vodstvu kroz sajam.

Vrijedi istaknuti da su na sajmu prisustvovali i predstavnici hrvatskih tvrtki te tako pružili primjer uspješnog poslovanja i izvoznih mogućnosti i sposobnosti hrvatskog gospodarstva.

Više na poveznici:
https://ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Galerija

bottom of page