Djelatnost

AUTOMATIZACIJA I UPRAVLJANJE

Projektiranje i proizvodnja

Projektiramo i proizvodimo sve vrste elektro upravljačkih ormara namijenjenih automatskom upravljanju energetskih i industrijskih postrojenja. Pomoću PLC-a (programabilnih logičkih kontrolera) projektiramo automatizaciju za nadzor i upravljanje procesima, postrojenjima ili objektima. Omogućujemo automatski nadzor sustava u energetskim i industrijskim postrojenjima, poslovnim i stambenim objektima.

Naša rješenja omogućuju učinkovit nadzor energetskih sustava te postizanje odgovarajućih uvjeta rada i racionalnog korištenja energije. SCADA sustavi – računalni sustavi za nadzor, mjerenje i upravljanje industrijskim sustavima omogućuju daljinsko upravljanje u stvarnom vremenu, alarmiranje putem SMS-a, e-maila ili telefonskog poziva, dijagnosticiranje pogrešaka te arhiviranje procesnih podataka.

Galerija

Automatske sustave upravljane PLC-om i SCADA sustavom programiramo i puštamo u pogon u prostoru korisnika. Puštanje u rad podrazumijeva parametriranje i povezivanje opreme, podešavanje komunikacijskih kanala, podešavanje senzora i mjernih uređaja, skaliranje signala i ostalo. Izrađujemo sustave vizualizacije prema zahtjevima korisnika vodeći računa o funkcionalnosti i jednostavnosti korištenja.

Djelatnici MI MARIS-a imaju bogato iskustvo u proizvodnji, ispitivanju i testiranju funkcionalnosti elektro upravljačkih ormara, kao i projektiranju, programiranju i puštanju u rad automatskih proizvodnih procesa. Smatramo da su inovacije i stalno obrazovanje ključne za uspjeh te svim korisnicima nastojimo nuditi suvremena i pouzdana energetska rješenja po mjeri.

Certifikati

MI MARIS d.o.o.

Ulica 65. bataljuna ZNG 15,

10310 Ivanić-Grad, Hrvatska

Telefon
+385 1 26 41 800

Telefaks
+385 1 37 34 781

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Više informacija na mrežnoj stranici: https://strukturnifondovi.hr/
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost društva MI MARIS d.o.o.

Copyright 2019 MI MARIS d.o.o. Sva prava pridržana