top of page

Djelatnost

ELEKTROINSTALACIJE

Projektiranje, ispitivanje i izvođenje

Izvodimo sve vrste elektroinstalacija na industrijskim, turističkim, obrazovnim, poslovnim i stambenim objektima.

Ovlašteni smo za obavljanje pregleda i ispitivanja mjere zaštite na električnim mrežama i instalacijama te za instaliranje, održavanje i popravak opreme u prostorima koji su definirani kao prostori ugroženi od eksplozivne atmosfere. Zbog tih složenih poslova, tvrtka je pod stalnim nadzorom Ex-Agencije – agencije za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom.

Galerija

Znanje, iskustvo i oprema

Djelatnici MI MARIS-a posjeduju znanje i iskustvo potrebno za izvođenje elektroinstalacijskih radova; tim inženjera elektrotehnike svoju stručnost potvrđuje položenim stručnim ispitima i članstvom u strukovnim organizacijama,

dok elektrotehničari i elektroinstalateri posjeduju brojna strukovna ovlaštenja i uvjerenja. Posjedujemo opremu i alate potrebne za izvođenje svih vrsta elektroinstalacija te mjerne instrumente i uređaje umjerene u ovlaštenim laboratorijima.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s brojnim proizvođačima i dobavljačima opreme,

u mogućnosti smo dobaviti suvremene i kvalitetne materijale i opremu prema željama i potrebama korisnika pružajući garanciju visoke kvalitete ugrađene opreme i izvedenih instalacija.

ELEKTROINSTALACIJE-6-1920x750.jpg
bottom of page