Naš tim

Uspjeh tvrtke MI MARIS počiva na zadovoljnim i motiviranim djelatnicima, koji svoj posao izvršavaju u poticajnoj i pozitivnoj radnoj atmosferi.

MI MARIS zapošljava 55 djelatnika, od visokoobrazovanog inženjerskog kadra do strukovnih radnika koji svojim radnim iskustvom pružaju garanciju za kvalitetno izvršenje radnih zadataka i ugovorenih poslova.


Djelatnici MI MARIS-a posjeduju uvjerenja i ovlaštenja za obavljanje raznih radova iz područja strojarske i elektrotehničke djelatnosti. Obzirom da u tehničkim područjima na kojima tvrtka djeluje dolazi do stalnih inovacija i unapređenja u tehnologiji i postupcima rada, djelatnici redovito sudjeluju na edukacijama i seminarima, poboljšavajući na taj način vlastito znanje i vještine.

Galerija

Voditelji projekata u MI MARIS-u članovi su sljedećih organizacija:

  • Hrvatska komora inženjera strojarstva,

  • Hrvatska komora inženjera elektrotehnike,

  • Elektrotehničko društvo Zagreb,

  • Hrvatska stručno-znanstvena udruga za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije.


U današnje vrijeme zahtjevnog poslovnog okruženja i velike konkurencije, svjesni smo da uspjeh tvrtke ovisi o trudu svakog pojedinca te sposobnosti rada u timu, razmjeni informacija, znanja i vještina.   

MI MARIS nastoji zadržati stalan, kvalitetan i pouzdan tim ljudi, kreirajući kvalitetne procedure izvršenja radnih zadataka, njegujući profesionalan i predan pristup poslu uz pozitivno, otvoreno, kreativno i poticajno radno okruženje kako bismo tvrtki i Kupcima donijeli napredak i uspjeh.

Certifikati

MI MARIS d.o.o.

Ulica 65. bataljuna ZNG 15,

10310 Ivanić-Grad, Hrvatska

Telefon
+385 1 26 41 800

Telefaks
+385 1 37 34 781

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Više informacija na mrežnoj stranici: https://strukturnifondovi.hr/
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost društva MI MARIS d.o.o.

Copyright 2019 MI MARIS d.o.o. Sva prava pridržana