Elektroinstalacije
PROJEKTIRANJE, ISPITIVANJE I IZVOĐENJE

Izvodimo sve vrste elektroinstalacija na industrijskim, turističkim, obrazovnim, poslovnim i stambenim objektima.

Ovlašteni smo za obavljanje pregleda i ispitivanja mjere zaštite na električnim mrežama i instalacijama te za instaliranje, održavanje i popravak opreme u prostorima koji su definirani kao prostori ugroženi od eksplozivne atmosfere. Zbog tih složenih poslova, tvrtka je pod stalnim nadzorom Ex-Agencije – agencije za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom.

ZNANJE, ISKUSTVO I OPREMA

Djelatnici MI MARIS-a posjeduju znanje i iskustvo potrebno za izvođenje elektroinstalacijskih radova; tim inženjera elektrotehnike svoju stručnost potvrđuje položenim stručnim ispitima i članstvom u strukovnim organizacijama, dok elektrotehničari i elektroinstalateri posjeduju brojna strukovna ovlaštenja i uvjerenja.

Posjedujemo opremu i alate potrebne za izvođenje svih vrsta elektroinstalacija te mjerne instrumente i uređaje umjerene u ovlaštenim laboratorijima.
Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s brojnim proizvođačima i dobavljačima opreme, u mogućnosti smo dobaviti suvremene i kvalitetne materijale i opremu prema željama i potrebama korisnika pružajući garanciju visoke kvalitete ugrađene opreme i izvedenih instalacija.