Misija i vizija
Vizija

Biti jedna od vodećih tvrtki u regiji u implementaciji cjelovitih tehničkih rješenja upravljanja energetskim sustavima, prepoznata po kvalitetno realiziranim projektima i brojnim zadovoljnim korisnicima.

Misija

Kreirati kvalitetna i tehnološki napredna cjelovita tehnička rješenja, proizvode i usluge za unapređenje energetske učinkovitosti sustava korisnika. Cilj je unaprijediti razvoj društva kroz promicanje ekoloških i energetski učinkovitih sustava upravljanja resursima u industriji i zgradarstvu, provođenjem suvremenih i inovativnih projekata temeljenih na integraciji različitih sustava u cjelovita i ekonomična rješenja po mjeri i specifičnim potrebama korisnika, stvarajući tako dodatne poslovne vrijednosti za korisnike i tvrtku.

 

Osigurati visoku razinu znanja, profesionalnosti i stručnosti unutar tvrtke, uz stalno usavršavanje i inovaciju. Kroz implementiranje kvalitetnih rješenja tehnološki naprednih proizvođača i suradnju s pouzdanim partnerima, cilj nam je zadovoljavati najviše standarde kvalitete poslovanja, uz sustavan i odgovoran pristup prema svim poslovnim partnerima.

 

Stvarati kreativno, suradničko i poticajno radno okruženje koje će zaposlenicima omogućiti razvoj osobnih i profesionalnih potencijala. Poštivati otvorenu komunikaciju, različitost mišljenja i kreativnih potencijala zaposlenika, uz poticanje samostalnosti i inicijative u radu.