NOVOSTI

NOVI VIZUALNI IDENTITET TVRTKE MI MARIS

Nakon 23 godine poslovanja odlučili smo promijeniti logotip te modernizirati i uskladiti vizualni identitet tvrtke. U kreiranju novog logotipa vodili smo se dosadašnjim bojama MI MARIS-a, gdje crvena boja predstavlja strojarske djelatnosti, dok siva boja predstavlja elektrotehničke djelatnosti. Simbol koji se nalazi u novom logotipu predstavlja sinergiju naših djelatnosti i protok energije.

Glavni slogan tvrtke „Pouzdana energetska rješenja“ predstavlja misiju i viziju tvrtke te srž našeg postojanja – želju da za naše korisnike kreiramo pouzdana energetska rješenja.

Uz igru riječi, uveli smo i slogane „Mi marimo…“ koji se nadovezuju na one segmente do kojih nam je u našem poslovanju stalo, a to su energija – „Mi marimo za energiju“; priroda – „Mi marimo za prirodu“ i naši korisnici – „Mi marimo za vas“. Ovi slogani obvezuju djelatnike MI MARIS-a da svoj posao rade u skladu s politikom kvalitete tvrtke, s ciljem kvalitetnog poslovanja, osobnog razvoja svakog zaposlenika te društvene zajednice u cjelini.
 
Autor vizualnog identiteta: Bojan Vlahek,
KONTRAPOST

Certifikati

MI MARIS d.o.o.

Ulica 65. bataljuna ZNG 15,

10310 Ivanić-Grad, Hrvatska

Telefon
+385 1 26 41 800

Telefaks
+385 1 37 34 781

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Više informacija na mrežnoj stranici: https://strukturnifondovi.hr/
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost društva MI MARIS d.o.o.

Copyright 2019 MI MARIS d.o.o. Sva prava pridržana