top of page

NOVOSTI

NOVI VIZUALNI IDENTITET TVRTKE MI MARIS

Nakon 23 godine poslovanja odlučili smo promijeniti logotip te modernizirati i uskladiti vizualni identitet tvrtke. U kreiranju novog logotipa vodili smo se dosadašnjim bojama MI MARIS-a, gdje crvena boja predstavlja strojarske djelatnosti, dok siva boja predstavlja elektrotehničke djelatnosti. Simbol koji se nalazi u novom logotipu predstavlja sinergiju naših djelatnosti i protok energije.

NOVI VIZUALNI IDENTITET TVRTKE MI MARIS

Glavni slogan tvrtke „Pouzdana energetska rješenja“ predstavlja misiju i viziju tvrtke te srž našeg postojanja – želju da za naše korisnike kreiramo pouzdana energetska rješenja.

Uz igru riječi, uveli smo i slogane „Mi marimo…“ koji se nadovezuju na one segmente do kojih nam je u našem poslovanju stalo, a to su energija – „Mi marimo za energiju“; priroda – „Mi marimo za prirodu“ i naši korisnici – „Mi marimo za vas“. Ovi slogani obvezuju djelatnike MI MARIS-a da svoj posao rade u skladu s politikom kvalitete tvrtke, s ciljem kvalitetnog poslovanja, osobnog razvoja svakog zaposlenika te društvene zajednice u cjelini.
 
Autor vizualnog identiteta: Bojan Vlahek,
KONTRAPOST

bottom of page