top of page

NOVOSTI

AAA 2023.

Tvrtka MI MARIS d.o.o. s ponosom nosi certifikat bonitetne izvrsnosti AAA za 2023. godinu koji je izdala tvrtka Dun & Bradstreet te koji predstavlja potvrdu u poslovnom svijetu za natprosječnu kvalitetu poslovanja tvrtke. Na temelju trenutnih poslovnih podataka i podataka iz prethodnih godina, certifikat se dodjeljuje za sljedećih 12 mjeseci od datuma izdavanja.

AAA 2023.

Certifikat bonitetne izvrsnosti Dun & Bradstreet ne pokazuje samo staru financijsku sliku tvrtke, već uključuje i bogat odabir statistički relevantnih i ažurnih podataka o trendovima koji s naprednim analitičkim algoritmima ukazuju na vjerojatnost (ne)uspjeha tvrtke. Bonitetna izvrsnost predstavlja sigurnost, kvalitetu i uspjeh te omogućuje jačanje ugleda tvrtke na tržištu, sklapanje novih poslovnih kontakata te daje dodatno povjerenje našim investitorima.


Rezultati poslovanja tvrtke MI MARIS d.o.o. nastali su zajedničkim radom Uprave Društva i zaposlenika te odličnom suradnjom s našim dobavljačima i investitorima kod kojih nastojimo opravdati dobiveno povjerenje.  Nastojat ćemo i u budućnosti ostvarivati odlične poslovne rezultate, imajući na umu održivi rast i razvoj te zadovoljstvo svih zaposlenika i poslovnih partnera.Certifikat bonitetne izvrsnosti
.pdf
Download PDF • 106KB

Galerija

bottom of page