top of page

NOVOSTI

Završena provedba EU projekta “ Uvođenje ISO normi i uspostava integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša i sigurnošću na radu s ciljem povećanja kvalitete i konkurentnosti tvrtke MI MARIS“ (KK.03.2.1.14.0067)

Dana 9. prosinca 2019. godine tvrtka MI MARIS d.o.o. završila je s provedbom projekta „Uvođenje ISO normi i uspostava integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša i sigurnošću na radu s ciljem povećanja kvalitete i konkurentnosti tvrtke MI MARIS“ (KK.03.2.1.14.0067). Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. – Poslovna konkurentnost”.

Završena provedba EU projekta “ Uvođenje ISO normi i uspostava integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša i sigurnošću na radu s ciljem povećanja kvalitete i konkurentnosti tvrtke MI MARIS“ (KK.03.2.1.14.0067)


Projekt se provodio 12 mjeseci, a završio je 9. prosinca 2019. godine.Osnovni podaci o projektu: Naziv projekta: Uvođenje ISO normi i uspostava integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša i sigurnošću na radu s ciljem povećanja kvalitete i konkurentnosti tvrtke MI MARIS


Ukupna vrijednost projekta: 291.479,60 HRK Ukupni prihvatljivi troškovi: 96.000,00 HRK Iznos bespovratnih sredstava: 81.600,00 HRK


Kratak opis projekta: Svrha projekta je uvođenje i certificiranje integriranog sustava upravljanja zaštitom okoliša (prema zahtjevima međunarodne norme ISO 14001:2015) i sigurnošću na radu (prema zahtjevima međunarodne norme ISO 45001:2018) u poslovanje tvrtke MI MARIS, s ciljem unapređenja poslovnih procesa i daljnjeg jačanja konkurentnosti tvrtke.


Cilj i očekivani rezultat projekta: Uspostavljen i certificiran integrirani sustav upravljanja zaštitom okoliša i sigurnošću na radu.


Aktivnosti koje su provedene tijekom projekta:

  • radionice i predavanja vanjskih stručnjaka,

  • stručne edukacije djelatnika,

  • izrada potrebne dokumentacije,

  • uvođenje integriranog sustava upravljanja,

  • certifikacija integriranog sustava upravljanja,

  • izrada edukativnih materijala za djelatnike i izrada promotivnih materijala za javnost.


Kontakt osoba za više informacija: Katarina Magić Koščević e-pošta: kmagic@mi-maris.hr

Više informacija na mrežnoj stranici: https://strukturnifondovi.hr/


Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost društva MI MARIS d.o.o.

Galerija

bottom of page