top of page

NOVOSTI

Posjet tvornici grupe VIESSMANN u Njemačkoj

U veljači 2017. godine predstavnik MI MARIS-a Tomislav Magić posjetio je sjedište i tvornicu grupe VIESSMANN, jednog od vodećih svjetskih proizvođača sustava grijanja, industrijskih i rashladnih sustava. Posjet sjedištu i tvornici grupe VIESSMANN u Njemačkoj organizirala je tvrtka VIESSMANN Hrvatska za predstavnike hrvatskih tvrtki i stručnjaka s područja energetike. U sklopu dvodnevnog posjeta, organiziran je obilazak proizvodnih pogona i stručni seminari o novim proizvodima, njihovoj proizvodnji i primjeni.

Posjet tvornici grupe VIESSMANN u Njemačkoj0x407.jpg

Sjedište tvrtke VIESSMANN je u gradu Allendorfu u Njemačkoj. Riječ je o ogromnom poslovno-proizvodnom kompleksu koji obuhvaća i Zračnu luku Allendorf, gdje direktno slijeću svi poslovni partneri i gosti tvrtke.

VIESSMANN je obiteljska tvrtka osnovana 1917. godine, zapošljava oko 11.600 zaposlenika, a promet grupe iznosi 2,2 milijarde eura. Grupa Viessmann ima 22 proizvodna pogona u 11 zemalja, s predstavništvima u 74 zemlje i 120 prodajnih podružnica širom svijeta. VIESSMANN d.o.o. Hrvatska sastavni je dio grupe Viessmann.

Zahvaljujemo VIESSMANN d.o.o. Hrvatska, što su MI MARIS prepoznali kao poslovnog partnera za ostvarenje zahtjevnih i inovativnih projekata. Trenutno su u fazi izvođenja dva zanimljiva projekta – rekonstrukcija kotlovnice na biomasu u Tvornici „Danica – mesna industrija“ u Koprivnici i rekonstrukcija parne kotlovnice u Industrijskoj praonici rublja u Makarskoj.

Galerija

bottom of page