Profil tvrtke

Tvrtku MI MARIS osnovali su 9. prosinca 1993. godine supružnici Iva i Stanko Magić. Tvrtka je registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu s opisom djelatnosti: proizvodnja, instaliranje i servisiranje industrijske, strojarske i električne opreme, mjerenje i automatska regulacija industrijskih sustava.

Razvoj tvrtke MI MARIS započeo je od strojarskih i elektrotehničkih radova na manjim industrijskim sustavima, komercijalnim građevinama i privatnim stambenim objektima. Kroz godine, tvrtka se usmjeravala na složenije i specijalističke radove na većim industrijskim i komercijalnim građevinama, pa se uz strojarske instalacije, proizvodnju i ugradnju elektrotehničkih sustava upravljanja razvija i područje izvođenja instrumentacijskih radova, poslova mjerenja i podešavanja sustava.

Danas, nakon više od 20 godina poslovanja, djelatnost tvrtke bazira se na izvođenju radova izgradnje i rekonstrukcije kotlovnica, sustava grijanja, hlađenja, tehnološke pare, projektiranju i proizvodnji elektro upravljačkih ormara i sustava za upravljanje potrošnjom energenata, ugradnji obnovljivih izvora energije te izvođenju svih vrsta strojarskih i elektroinstalacija.

U instrumentacijskoj djelatnosti specijalizirani smo za upravljanje i automatsko vođenje procesa u energetici s naglaskom na sustave grijanja i hlađenja te parne sustave u objektima stambene, poslovne ili industrijske namjene, kao što su energetska, farmaceutska, medicinska, prehrambena ili slične industrije.

Poseban segment poslovanja tvrtke MI MARIS čine radovi vezani uz izradu instalacija, ugrađivanje, održavanje i popravak opreme u prostorima koji su definirani kao prostori ugroženi od eksplozivne atmosfere. Za obavljanje tih složenih poslova tvrtka posjeduje stručne i ovlaštene djelatnike, specijalnu umjerenu opremu i instrumente te brojna strukovna ovlaštenja i suglasnosti. Zbog osjetljivosti ove vrste radova tvrtka je pod nadzorom Ex-AGENCIJE – agencije za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom.

Tijekom više od dvadeset godina rada na tržištu, MI MARIS se uvrstio među važnije tvrtke u Hrvatskoj na području proizvodnje elektro-upravljačkih ormara, instaliranja, rekonstrukcija i održavanja kotlovnica i toplinskih stanica, obnovljivih izvora energije te instaliranja sustava automatske regulacije i sustava daljinskih upravljanja.

U budućnosti želimo zadržati lidersku poziciju na tržištu i dodatno se specijalizirati u području naših djelatnosti. Veliku pažnju ćemo i dalje posvećivati edukaciji djelatnika, praćenju zakonske regulative i uvođenju novih tehnologija. Cilj nam je i dalje pronalaziti i implementirati pouzdana energetska rješenja po mjeri naših korisnika.